餐廳: 魚米 (泓景匯商場)
資訊:

餐廳: 魚米 (泓景匯商場)
資訊:

2016-10-09 578 瀏覽
糖醋豬軟骨. 牛肉. 酸辣米線 hkd 48經過屋企樓下. 被香香的米線味吸引. 有少少肚餓. 便順便坐低叫碗米線食下選擇都好多. 亦有菜飯. 飯類. 都有喜愛的凡立貝. 不過覺得凡立貝配米線好似怪怪地. 所以最後叫左糖醋豬軟骨. 牛肉. 酸辣米線糖醋豬軟骨 3 大舊好抵食. 骨同肉都有濃濃的糖醋汁味. 骨都淋到咬兩啖就食得落口.牛肉味道較普通. 不過份量都夠. 有近5 片而較為失望的係 酸辣米線 的酸辣湯底. 這個湯底只有酸菜和味精湯底. 酸菜酸味亦無融入湯底. 即可以講話係清湯. 對我黎講. 湯底好重要. 係整個米線的精華. 亦係因香濃米線味而入此鋪. 老實說. 是失落
糖醋豬軟骨. 牛肉. 酸辣米線 hkd 48

經過屋企樓下. 被香香的米線味吸引.
有少少肚餓. 便順便坐低叫碗米線食下

所以最後叫左糖醋豬軟骨. 牛肉. 酸辣米線

糖醋豬軟骨 3 大舊好抵食.
骨同肉都有濃濃的糖醋汁味. 骨都淋到咬兩啖就食得落口.

牛肉味道較普通. 不過份量都夠. 有近5 片

而較為失望的係 酸辣米線 的酸辣湯底.

這個湯底只有酸菜和味精湯底.
酸菜酸味亦無融入湯底. 即可以講話係清湯.

對我黎講. 湯底好重要.
糖醋豬軟骨. 牛肉. 酸辣米線
2016-10-07