2020-01-04
2045 瀏覽
呢間西餐廳係小西灣都開左好耐,一直屹立不倒,今日午市黎食,都好多人排隊🙈餐廳都裝修左幾次,環境都幾舒服每日都會有是日午餐menu,有西式或中式揀,價錢約$55-$75左右,唔收加一!一個lunch set包湯加餐包同埋飲品,食哂都幾飽🤣------菜式1. 照燒汁雞扒配薯菜 3.8/5餐包同湯好快就送上,熱辣辣,同埋附上牛油比客人,包有點似飛機餐既包,冇任何調味或者有餡,正正常常又唔會太乾,餐湯係蘑菇忌廉湯,我覺得有點過稀,水汪汪,湯內都有幾片蘑菇,味道中規中矩雞扒好大塊🤤,煎得幾香同埋雞肉都幾嫩滑,照燒汁滲哂入雞扒,汁帶有微量甜度,幾好食,薯條唔會太多鹽,幾好🙈但好似炸左有一段時間,唔太香脆,有d都幾硬,但伴菜真係麻麻地😕凍之餘亦好咸,食左一塊就冇再食,真係要改善下
------
菜式