餐廳: 小越廚
資訊:

2024-12-06 178 瀏覽
所有餸菜都好大碟呀!完全超出想像!覺得佢個三人餐好抵呀!hkd 248就可以有一個主食+3個小食,仲要包飲品,再可以加錢叫埋芒果糯米飯,認真抵食!-醉貓豬頸肉炒河啲豬頸肉超級大嚿!滿足呀!-泰式鮮蝦粉絲鳳爪沙律無論係鮮蝦、粉絲定係鳳爪份量都好多!係一大碟咁樣上❤️ 泰式鮮蝦餅呢款係必要!除左有4大塊之外,蝦餅配埋芝士真係好夾!第一次食到有拉絲嘅蝦餅☺️-泰式粉絲扇貝扇貝都有四個咁多!真係好驚喜!平時就咁食扇貝已經要二百幾蚊🤣仲要加多$48就有椰汁芒果糯米飯,芒果份量超多!!💁🏼‍♀️服務:冇加一,職員好樂意為你服務🏡環境:餐廳出面有得泊車,好方便!

-醉貓豬頸肉炒河
啲豬頸肉超級大嚿!滿足呀!

-泰式鮮蝦粉絲鳳爪沙律
無論係鮮蝦、粉絲定係鳳爪份量都好多!係一大碟咁樣上

❤️ 泰式鮮蝦餅

-泰式粉絲扇貝

仲要加多$48就有椰汁芒果糯米飯,芒果份量超多!!

💁🏼‍♀️服務:冇加一,職員好樂意為你服務

🏡環境:餐廳出面有得泊車,好方便!

• 蝦餅