2019-07-09
呢間野裝修完之後d野係有所改善,不過好睇彩數,有時老闆心情唔好,你碟滷水鵝會肥膏多過肉有時佢心情好就會斬靚d,好似咁樣不過價錢貴份糧少呢個宗旨係唔會變既。魚香茄子煲無魚香得肉香,不過ok幾好味既鼓汁蒸唔知係唔係倉魚,鼓汁今日咸左少少,都係水凖唔太稱定,不過條魚係新鮮既,所以救返道菜!咕嚕肉always my favourite,但睇圖都知咩料,好硬之餘無乜肉食,麵包糠多過肉,比較乾身,洋蔥又生又辣,不太好吃。東涌食飯沒有物超所值這回事的,臨走嗰陣因為有人等枱,個服務員見我地停曬手佢走埋嚟問我係咪就走,大佬食飽坐陣消化都要啦,仲要係我岩岩先放低對筷子佢就好似趕客咁。。。都算,比錢果陣我比500,咁咪找130蚊囉,個收銀側側膊找30蚊比我仲大大聲問我仲咩(我企係度等佢找返100)我話係咪要找130先岩?佢竟然話返我:岀聲吖嘛!痴線自己找錯錢反而係個客唔岩,果然係悪曬!條友唔係第一次找錯錢嫁喇,都唔知係咪專登,次次食完比錢都口黑面黑街坊還街坊吖,都係客嚟嫁!
不過價錢貴份糧少呢個宗旨係唔會變既。
魚香茄子煲無魚香得肉香,不過ok幾好味既