2010-01-25 257 瀏覽
係印像中,彩龍係好落後,好混亂,但當佢地重新"裝身"過之後,環境同衛生好左好多。今次試左青班仔,覺得都幾新鮮,一部分都好滑,另一小部分有d韌,不過熟過頭總好過有血唔熟。之後又食左個西芹腰果炒駝鳥肉,西芹爽口,而又發覺d駝鳥肉幾似牛肉,但一d都唔肥,不過佢地碟野都係一貫酒樓做法,好油!跟住就飲左個西洋菜煲唐排,都好足料,有鴨腎,南北杏,蜜棗,羅漢果。好可惜係煲湯好好肥膏,點解d豬肉唔攞去出出水先煲呢?!以街坊酒樓黎講,價錢唔平,而食客多數都係附近街坊,以老人家為主。我相信VIP房d環境會好d,因為近門口會比好食風,而且有大量二手煙由出面扯入來,睇黎都好多食客都好鍾意煲煙。