衛生情況:作為一間係商場入面嘅食肆,佢嘅衛生情況比熟食街市、大排檔、打冷舖都要差。飯碗內外都有食物殘渣,就算用茶沖洗,都仍然洗唔甩佢黐住果啲飯粒。服務態度:本來對佢嘅服務態度無乜期待,但仍然俾佢嚇我一跳。服務態度差不特止,更加係毫不專業和無禮貌。上菜時佢行到埋黎,我地主動執緊枱中間個位俾佢放,佢就將個熱辣辣嘅煲推開晒我啲碗碟餐具,放係枱角就走。你忙你唔夠人手係你嘅事,我係黎俾錢食飯,唔係黎做樓面幫你執枱協助你上菜。食物質素:叫左幾樣所謂嘅招牌菜,真係無一樣得。餐牌寫嘅名店菜式,出到黎賣相都有五六成似,但食落就真係連基本水平都做唔到。其中一道招牌菜咪走雞,蔥段係生嘅,荷葉包住隻雞煮但雞肉仍然係柴。最典型嘅例子就係個大澳蝦乾肉餅煲仔飯。蝦乾無鹹鮮味,啲飯亦完全無蝦乾或者肉餅嘅味。而個飯焦係明顯見到係生米整成而且同個煲係分開,一推即刻成塊移得郁。即係話個煲仔飯係先焗個飯焦出黎,之後飯和肉餅係再組裝落去。真係叫個白飯再加個蒸肉餅咁。總體而言,衛生環境、食物質素和餐飲體驗都很惡劣。唔會再去。
衛生情況:

服務態度:

食物質素:

總體而言,衛生環境、食物質素和餐飲體驗都很惡劣。唔會再去。