喺呢間金記食過幾次,一開始以為自己揀嘅食物5號,食多幾次比較之下發現呢間金記嘅質素比較差平時喺出面食金銀蛋菜都唔係呢個樣,賣剩啲咩就比啲咩嘅份量,完全唔似係一個小菜一上枱就好似俾人食過啲材料咁, 10啲肥肉粒同埋極極極至少嘅皮蛋鹹蛋,六份一粒蛋都唔知有冇超級超級差, $32加個白灼菜心都仲多過佢啲菜,根本就係用啲湯嚟泵大個份量喺出面茶餐廳食過涼瓜炆䱽魚覺得好味,隔籬枱啲衫先蒸䱽魚都好靚,點知嗌個涼瓜炆䱽魚諗住友誼賽,佢條魚係好細條 仲要成條炸過,明顯唔新鮮,而且冇乜魚肉食囉,平時唔挑剔嘅男朋友都出聲!所以我哋先嗌多個金銀蛋,點知金銀蛋又係咁差謝謝雞煲算係好啲,雖然只計都係走過又唔算太新鮮,不過配菜好多!雞肉大概六件左右豬潤又四片質素唔錯嘅呢個都$88 㗎,所以佢都要俾返呢個質素先啱衛生程度嚟講,佢啲碗碟就唔多乾淨,建議自己洗 因為目測都已經有好多污跡

豬潤又四片質素唔錯嘅
呢個都$88 㗎,所以佢都要俾返呢個質素先啱

15 分鐘 (堂食)