2023-05-31 166 瀏覽
由佢裝修開始一直都好期待,我每日收工都會經過。五月頭,可能新開關係,當時都比較人多,日日都有人排隊,一般都要等二十分鐘左右,不過Cashier都會禮貌提醒,我落完單就去對面一田行吓,差唔多時間就過返嚟拎。今次已經係我第五次幫襯,而家等五分鐘左右就有啦(見到佢哋好似請多咗人啦)每次都會試唔同嘅款,每款都好好飲,但今次呢款真係不得不讚,冇諗過桂花蜜香味同鮮奶味非常夾加埋小芋圓,真係要俾10個like朋友問我點解咁鍾意飲,好老實,首先我係俾部叫蒸氣茶機顏值吸引,之後幫襯多咗,問吓啲姐姐仔,哥哥仔,原來佢哋每杯茶都係用新鮮茶制作,所以每杯都好新鮮,我個人認為值得等同價錢都好合理。諗諗吓,以前飲開某某品牌,早上飲同夜晚飲,茶味的確都會有唔同,擺耐咗嘅茶真係會有苦澀味。以後我淨係會幫襯Comebuytea佢哋個個都好有禮貌,唔知係咪認得我係熟客仔呢
由佢裝修開始一直都好期待,我每日收工都會經過。

以後我淨係會幫襯Comebuytea
佢哋個個都好有禮貌,唔知係咪認得我係熟客仔呢

桂花雙奶
2023-05-31
5 分鐘 (外賣自取)
桂花雙奶