2023-12-25
聖誕節同家人食自助晚餐開心吓,連加一大約八百多元, 分兩個時段5:00至7:30以及8:00 至10:30,兩個時段價錢一樣。open rice評語唔錯,諗住一試,點知咁差😣😣起初入到去,見到甜品和海鮮擺設不錯,但當我準備取食物時,啲碟居然係污糟有油漬,碟面和底也是,唔係一隻,好多隻也是,即刻冇晒胃口。我是晚餐第一場食,餐廳應該有足夠空間清洗,居然都係咁污糟,衛生欠奉,好失望。我聽到其他食客都話d食具污糟,之後發現匙羹和刀都有污跡。😖食物方便,整體味道一般,熱盤欠缺溫度,如薑蔥蠔及魚都係唔熱,只是輕微溫暖。冷盤海鮮例如龍蝦尾、長腳蟹,蝦,但欠鮮味,肉質差,所有食物沒有驚喜。唯一比較可取的,就係有即整朱古力心太軟,亦可以給客人寫字例如:聖誕快樂、生日快樂,慶祝語句。。味道是成個自助餐最好食的。不會再去。
不會再去。