2020-11-18
聽講佢的tiramisu bagel 🥯 好出名一心諗住黎食,點知未夠4點就賣晒🥺 唯有試menu其他的甜品啦~我同朋友都鐘意飲cold brew,剛好佢地有兩款:一款fruity d另一款nutty d個人覺得nutty d既”Okinawa”比較好飲🥰不過係presentation方面認為可以換個靚d既杯上,而唔係普通的啡色圓杯。(圖1)Yuzu Matcha burnt cheesecake 好香好濃😍burnt得岩岩好綠茶味好出之餘又唔會好苦~配埋yuzu可以吊返fresh個口感👍🏻非常推介!(圖2)Caramel pineapple pound cake 沒對比沒傷害😰賣相普通食落更普通,真係周街都搵到既質素🤧題外話,今次係第一次黎,去到先知原來呢度從中午12點起就有shisha供應,坐係天台一邊飲咖啡一邊食水煙望到都覺得好享受,下次黎一定會book😎!! I will be back! But no more pound cake please😂
個人覺得nutty d既”Okinawa”比較好飲🥰
沒對比沒傷害😰賣相普通食落更普通,真係周街都搵到既質素🤧