2022-12-10
登機閘口就快閂啦⚠️!快啲上機啦!咦⋯等等,機場搬咗去尖沙咀美麗華咩?原來係Holly Brown副線——飛行主題餐廳 Cabin Crew Coffee✈️!飛機艙、航廈指示牌及時區鐘三大特色打卡位 ,加上特色登機牌造型現金劵💺,包你影到IG able靚相。超打卡嘅Afternoon Tea Set仲包括1.5小時無限任飲House Wine及意大利氣泡酒 Prosecco,比你猶如坐頭等艙嘅享受!🥂同時全日供應All You Can Eat Pizza & Wine🍕,只需$198 即可任食5款大熱Pizza同House Wine/Beer!————————————————👅 Afternoon Tea Set($338 per 2)🔸鹹點🔸👍🏻 煙燻火腿生菜三文治夠足料🥪👍🏻安全牌嘅吉列炸蝦配千島醬,炸皮厚薄適中👍🏻蝦多士沾滿芝麻先炸🦐,特別香口,蝦膠厚厚一層有彈性,新鮮炸起食落熱辣辣🔸甜點🔸👍🏻是日精選嘅蛋糕同甜品,所以日日有啲唔同。我地食嘅朱古力慕絲同百香果切餅都幾好,仲有呢排好興嘅可麗露🍰👍🏻Macarons同樣唔錯,並非死甜同有香精味,甜度可接受👍🏻Scones鬆軟濕潤,配經
🔸鹹點🔸
👍🏻 煙燻火腿生菜三文治夠足料🥪
👍🏻安全牌嘅吉列炸蝦配千島醬,炸皮厚薄適中
🔸甜點🔸
👍🏻Scones鬆軟濕潤,配經典嘅果醬同Cotton cheese🫐
🔸飲品🔸
👍🏻有幾款house wine可以free flow,詳情可以參考Menu🥂
🚩總結:衝出香港嘅「飛」一般感覺✈️
🌟注意:下午茶供應時間為星期一至五2:30pm-5pm