2023-05-25 23 瀏覽
上月同朋友去完隔離aira ,真心食過番尋味,心思思要再黎,不過今次係試埋呢邊嘅where…其實where已經18年架啦,係疫情其間先開埋aira 💕上次朋友話佢地嘅調酒師好利害,今日就黎上上佢實力😆😆😆先要讚下個服字好好,一坐低已經好有禮貌咁上花生同menu,仲提我地如果無咩特別想飲,只要講中意嘅味道。佢地都可以為客人特別調製新口味其實特平時好中意dry嘅野,以前一咁樣講,調酒師實比好苦嘅野我,但where 會再問多少少,又會配合埋天氣、氣氛幫我地調製最後我地係飲左:1) Yama tini: 概念似 margarita , 但杯邊唔落鹽,而係wasabi , 我地仲飲到有少少咸味,估係咪在wasabi落左鹽,原來唔係,係落左umami 。成件事好似食緊壽司沾是油咁,好特別,但一d都唔怪,好夾好得意2)紫蘇味嘅open cocktail 好fresh ,亦有我中意嘅回甘,唔係苦,堅係甘,有少少甜味回流👍👍👍非常優質高質嘅高格調bar
上次朋友話佢地嘅調酒師好利害,今日就黎上上佢實力😆😆😆

最後我地係飲左:

2)紫蘇味嘅open cocktail