餐廳: 韓樂 (馬鞍山廣場)
資訊:

難得又再有韓國餐廳落戶馬鞍山,梗係去試下。估唔到成個體驗衰到一個點 食物煮唔熟,落單超過半粒鐘唔黎,侍應又hea!總之錯得既都錯晒!希望睇到呢個食評既街坊可以三思!馬鞍山其實仲有好多其他野食架!!!!0523左右落單,等左個“雞扒芝士辛辣麵” 四個字,第一次催,侍應聽完走左去無回頭,心諗等多陣d野黎就算。好,到10分鐘再追另一個侍應,麻煩佢返黎話我知追成點,見佢叫完intercom即刻走去同第二個客吹水,叫返佢返黎都只係死狗咁話㕑房做緊,好,等多個幾字,下午茶都過埋,再叫一個侍應追,心諗我係屋企都煮完食埋啦!!!今次真係同佢講唔黎就cut單,即刻攞走我張單去追,好醒,等我想埋單走都唔得!最後等多兩個字先連麵帶單出現。等左超過十個字既辛辣麵!!!我究竟係度做乜!!!!一食, 頂!!!d麵未煮熟,麵芯硬到生架!!!!仲要食食下侍應又送黎多碟!!痴線!!!嬲到好大聲咁叫侍應同㕑房講佢d野生架!又係扮無事咁走左去。。。本來好輕鬆既下午茶最後食到成肚氣!!!呢間餐廳一定blacklist之餘仲一定要推介大家唔。好。去。!!!!

2022-08-28