其實我用左openrice去搵地方食飯好耐,一向都好懶去寫食評,不過今次唔寫真係唔得!! 食物:湯x3,涵包x3,pancakex3,燒魚,千層面,dessert,red wine X 1其實唔算難食湯有3分,不過我鐘意比較creamy d,每個人口味唔同,所以3分涵包3個味試曬,我淩願食茶餐廳d 餐包,1 分pancake都ok,所以3分燒魚都ok,所以3-3.5分千層面,我食唔到有咩味,搞到我要落鹽(平時我只會話d野太濃味),1 分dessert: 朱古力cake,呢個係最好食的,有4分wine呢d野(特別起出面飲),有時好depend on你付出幾多環境+service:本身環境已經比較嘈,我一向鐘意靜d...都算...有個waiter好似以為自己做大排檔甘,order d咩就大聲叫,好似隔離台要多2支wine,据好似叫到差唔多成場都聼到,of couse要甘大聲,因爲据起出面果part叫返入面d人去做,哈哈,感覺就好似叫聽到“兩杯凍檸茶少甜行街唔該”甘...仲有,我地叫野食叫wine,拒話我地支wine cheap,叫我地選過第2支,一指就指兩支最貴既比我地簡,好似我地叫唔夠

其實唔算難食
涵包3個味試曬,我淩願食茶餐廳d 餐包,1 分
pancake都ok,所以3分
燒魚都ok,所以3-3.5分
dessert: 朱古力cake,呢個係最好食的,有4分

環境+service:
本身環境已經比較嘈,我一向鐘意靜d...都算...
仲有,我地叫野食叫wine,拒話我地支wine cheap,叫我地選過第2支,一指就指兩支最貴既比我地簡,好似我地叫唔夠野食甘(我地3個女仔食得幾多野),我地剛剛食完就趕住收碟,問你仲有咩要...
anyways,一間甘cheap既餐廳我都未必會令我寫甘長既文!!

最過分既係埋單要HKD16XX
我都覺得好奇怪,我地食甘少野,支wine又甘“cheap”,點會甘既價錢!?
所以我check單,一路對…睇到一半(据睇住我check),据忽然話:好似計多左支酒唔記得幫你cancelled…据好似一早知甘,我唔check据唔講,從拒拿張單過來到我check單到拒講起碼有3分鐘以上既時間(因爲初頭我都無想過要check單),到最後先變返張單HKD1200,而巨都係講左句唔好意思。

*** 我呢世都唔會再食呢間餐廳,亦recommend所有人唔好去食 ***