2023-08-10
🐳冇諗過呢度有間餐廳食物又唔錯,賣相又唔錯,價錢又唔係太貴嘅西餐廳。如果嚟呢度食晚餐,叫杯正價飲品,就會送每日新鮮制嘅鮮打濃湯和牛角包。另外如果食夠$500 ,喺社交平台like和share,即送甜品拼盤一份。真係超級抵呀!!!🐳黑松露紫椰菜湯及牛角包(免費)個湯好好飲,真係新鮮即打,食得出係好有材料嘅濃湯。🐳匈牙利鵝肝多士半安格斯牛仔柳💰248賣相非常吸引,仲有唔少野伴碟,牛仔柳煎得好好,五成熟真係五成熟,完全冇過火。另外塊鵝肝又大又厚,超正!😍🐳煙三文魚蟹籽忌廉蟹肉意大利飯💰126啲意大利飯好creamy ,超多蟹肉和蟹籽喺上面,食得好過癮!🐳黃金雙拼五隻💰108比我想像中份量多好多,鹹蛋黃薯條係我最愛,很好的配搭!🐳Blue Galaxy 💰68好似飲咗成個宇宙咁,顏色超靚,非常之易入口。👍🐳Yellow Duck 💰88超級可愛,第一次見到Cocktail咁有誠意,唔飲得都睇得,但哩個Yellow Duck 係有飲得又睇得,正!🐥🐳甜品拼盤(免費)雖然係免費,但廚師都好有心機擺盤,份量和味道都好唔錯,真係一個完美嘅總結。
🐳黑松露紫椰菜湯及牛角包(免費)
個湯好好飲,真係新鮮即打,食得出係好有材料嘅濃湯。
🐳匈牙利鵝肝多士半安格斯牛仔柳💰248
🐳煙三文魚蟹籽忌廉蟹肉意大利飯💰126
🐳黃金雙拼五隻💰108
比我想像中份量多好多,鹹蛋黃薯條係我最愛,很好的配搭!
🐳Blue Galaxy 💰68
好似飲咗成個宇宙咁,顏色超靚,非常之易入口。👍
🐳Yellow Duck 💰88
🐳甜品拼盤(免費)