2021-07-15 161 瀏覽
叫咗個all day breakfast + carbonara 俾咗兩杯水我地 但其中一杯入面有條唔知線/毛 本身我都唔會飲水 所以就算餐湯嚟嘅時候已經係偏凍 諗住好小事所以冇叫人換 carbonara完全冇味all day breakfast啲嘢食大部分都係燶.. 除咗塊toast.. 食完塊toast先見度下面嘅煙肉同唔似雞扒嘅碎件+腩肉 呢三樣嘢食嘅邊位燶哂同特別燶嗰面壓咗喺碟所以影相時都睇唔出試完前面三樣嘢已經知賴嘢 所以冇加$試其他咖啡 剩係叫咗跟餐嗰杯 個staff掛住玩電話 我叫咗五至六次佢都聽唔度 最後要大聲少少叫佢先有反應最後杯凍咖啡係酸.. 應該係啲咖啡擺太奈但照沖所以先會咁到埋單 本身book位有85折 但佢冇俾到 好彩我有check單同返佢講 俾二百幾蚊食呢餐 出面可以有其他更好嘅選擇總結我去到嗰時得一枱食緊 唔係忙緊接幾枱嘅單 唔明點解啲嘢食可以難食到咁.. 仲要正常嚟講all day breakfast可以難食嘅機率係十分低.. 本身見啲食評唔錯所以嚟試下 不過試完真係冇下次
餐湯嚟嘅時候已經係偏凍 諗住好小事所以冇叫人換
carbonara完全冇味