2017-09-21
前排係又一城食PizzaExpress既午市,感覺幾抵食,咁岩呢日又去開又一城,係吾知食咩既情況下就走去食PizzaExpress啦😳點知佢既午市已經同上一個星期既大大不同,雖然餐牌寫明輕盈份量,如果要變做正常size就要加$35,但係又吾知正常同輕盈既份量實質會相差幾多,所以照叫左呢兩個lunch🤔👁🗨 羅勒香草醬意粉(午市套餐)💲98碟粉一離到,真係嚇親,份量少到一個點,果日仲要頗為肚餓既我地,食完碟粉都好似冇咩點食過野咁🤤而且味道亦都冇我地之前係其他分店食既咁香,香草味吾夠濃,仲有少少乾既感覺(吾知係咁岩呢日佢整得吾好,定係分店問題🤦🏻♀️)總之就係失望啦🙁👁🗨 瑪嘉麗塔皇后薄餅(午市套餐)💲78除左意粉係勁細碟之外,連pizza都唔例外😞其實佢唔係比成個我哋都唔緊要,比半個都得掛,點都無諗過最後會係比呢塊薄過張紙既細長方形pizza我地😭佢係以番茄同埋芝士為主,番茄味比較淡,而芝士味就比較濃🧀其實Pizza Express啲pizza既味道一向都不過不失,不過我哋唔駛幾分鐘就已經食完,完全唔夠喉🙁🔛 整體評分(6.5/10)
👁🗨 羅勒香草醬意粉(午市套餐)💲98
👁🗨 瑪嘉麗塔皇后薄餅(午市套餐)💲78
🔛 整體評分(6.5/10)