2020-10-28 598 瀏覽
Lifetastic泰式冬蔭功鮮蝦意大利面 😍😍😍😍有少少酸但好開胃。個大蝦好好爽口明太子蟹肉意大利面 😍😍😍好食牛油果奶奶。🙂😍作為牛油果 fans 點都叫。個奶昔加左蜜糖 ? OK la, 但係一開始吾太飲到牛油果味,放耐左個味道出翻 法朱古力鮮奶🙂🙂OK la, 拉花支持者牛油果大蝦芝士焗燒烤菇😍😍😍正丫,牛油果加芝士咸咸的加上大蝦同菇菇 😍😍😍以下 normal.. 星空花園🙂🙂🙂(竹炭黑芝麻)榴連忘返?🙂🙃🙂吾知食緊咩啲 cake 質感 我地吾太食得慣,中間有一層韌韌的。umm.. 吾太識欣賞 😝睇翻先知原來佢係cake shop 😆um 可能佢個西瓜 signature cake 真係好食呢😅覺得佢正餐真係吾錯。有甜品餐既,我地就應該不了。正餐可以 encore 既 😅🤣🤣🤣環境不錯。舒服,係香港大學站一出就係。不過小心門口路面有一級,有人差啲 pk公假出去,好彩有卜位
Lifetastic

明太子蟹肉意大利面 😍😍😍好食

法朱古力鮮奶🙂🙂OK la, 拉花支持者

牛油果大蝦芝士焗燒烤菇😍😍😍
正丫,牛油果加芝士咸咸的加上大蝦同菇菇 😍😍😍

以下 normal..
星空花園🙂🙂🙂
(竹炭黑芝麻)

榴連忘返?🙂🙃🙂吾知食緊咩

環境不錯。舒服,係香港大學站一出就係。
不過小心門口路面有一級,有人差啲 pk

公假出去,好彩有卜位