2017-05-10 530 瀏覽
比賽日子好快就到, 我哋地獄式咁去練舞, 日練夜練, 日又跳夜又跳, team spirit出曬嚟, 個個女仔都為咗以最top fit嘅形態出場應戰, 我哋 一日只食一餐, 呢一種付出, 身心嘅疲累講出嚟都嚇鬼, 有苦自己知。嗰日我哋如常練舞, 我哋身體都好似開始頂唔住, 但係都頂硬上迫住跳, 隊員MayMay跳到見暈, 於是排舞導師就叫我哋休息一日, 咋咋臨去食下嘢, 補充下體力先。頭抽墨魚片頭、墨魚丸撈粗唔知係咪太過攰 同埋太肚餓嘅關係, 覺得碗麵特別好食, 覺得啲粗麵好爽口, 味道又香又好味, 墨魚片頭同埋墨魚丸, 都算係爽口彈牙而且夠墨魚味道, 真心覺得好好食, 味道好似比平時嘅出品好得多。雖然排舞導師畀我哋休息一日, 但係我哋食完呢餐之後, 照樣返番去練習排位, 繼續拉筋, 做練習。要成為一位真正嘅舞者, 真係絕唔容易, 不過路係自己揀嘅, 一定要做好佢! Fighting!!

頭抽墨魚片頭、墨魚丸撈粗