2024-12-10 265 瀏覽
天氣開始凍❄️想食啲暖粒粒既野🫂 見到 《滿香濃》新推3款獨家秘製冬日藥膳養生台灣湯麵🍜同湯品🫕 又可以補充元氣又可以溫暖手腳😌 而且員工好細心 知我唔係即刻食 原包食物俾我返屋企用熱水座熱🤪麻油雞湯麵 (暖身養顏)HK$62慢燉既雞肉🐥滑嫩多汁 融合香醇麻油同老薑個湯勁濃郁😍😍飲左一啖已經好暖身🤩有彈牙麵條掛汁 超進補🥰🥰薑母鴨湯麵 (溫中散寒)HK$62傳承台灣經典既冬季養生料理 薑母鴨湯麵以精選鴨肉🦆熬煮搭配老薑🫚同多種藥材個湯層次豐富又帶點微微辛香 溫潤而不燥😋鴨肉肉質緊實 經湯汁浸潤後口感更加濃郁🙌🏻仲有多款人氣滷水小吃👐🏻🉐必試推介: 牛肚牛筋、牛展牛筋牛半筋半肉 雙重口感 香濃醇厚而不膩🤙🏻牛肚非常爽口👍🏻👍🏻
其他小食有豬手、豆腐、豬腩及豬元蹄都係大熱之選😎😎😎💮限定集印活動及優惠店主特別設計及推出「集印紀念明信卡片」💮於任何一間《滿香濃》消費後可免費獲贈精美卡片一張💮於每間店內分別集蓋兩個單色圖層印章 收集滿四個顏色🎨顧客將完成一幅具台南文化象徵的畫作 更可兌換當日精選小食🤤
天氣開始凍❄️想食啲暖粒粒既野🫂

麻油雞湯麵 (暖身養顏)HK$62
慢燉既雞肉🐥滑嫩多汁 融合香醇麻油同老薑

薑母鴨湯麵 (溫中散寒)HK$62

仲有多款人氣滷水小吃👐🏻
🉐必試推介: 牛肚牛筋、牛展牛筋
牛半筋半肉 雙重口感 香濃醇厚而不膩🤙🏻
牛肚非常爽口👍🏻👍🏻
其他小食有豬手、豆腐、豬腩及豬元蹄都係大熱之選😎😎😎

💮限定集印活動及優惠
店主特別設計及推出「集印紀念明信卡片」💮