西環真係個充滿好西小店嘅地方🤭bookmark咗呢間好一段時間 終於嚟到🫶🏻餐廳內設計同裝飾好有驚喜 亦坐得好舒適🥰氣氛好 食物選擇多 配搭特別💕飲品都好唔錯🍸晚上黎食返個chill dinner最好不過🥰會想再嚟😌-🥪Philly Steak and Cheese Bao ($108)中西fusion嘅蒸包🤪由蒸籠上好特別!牛肉片配埋芝士嘅鹹香 夾住軟熟嘅蒸包食落好滿足😚-🌮Bulgogi Beef Taco ($150)Taco入邊牛肉份量好多😍重點係個牛超級juicy!一啲都唔乾而且牛味頗濃郁🐄仲特登搭配左啲菠蘿蓉🍍增添清新感同埋味道上嘅一點綴💛-🐟Tuna Tataki ($178)外皮係沾滿左黑白芝麻粒增加口感同埋香氣🫶🏻吞拿魚完全不帶筋 有種入口即溶嘅感覺🤪柚子豆瓣醬汁同個吞拿魚味道好夾 而且好開胃🍋-🍣Spicy Tuna and Mango Roll ($158)呢個壽司見好多人叫 不過我覺得味道稍為遜色🤫飯粒有啲乾同有啲硬 個吞拿魚嘅辣味唔出 配搭芒果係個唔錯嘅選擇 但係整體味道偏淡 可以再更好😗-🍢Yakitori Skewers ($68)🐙Octopus Ske

🌮Bulgogi Beef Taco ($150)

🐟Tuna Tataki ($178)

🍢Yakitori Skewers ($68)
🐙Octopus Skewers ($88)

串燒都好值得推介!!個八爪魚超級彈牙 好新鮮🐙另外個燒雞肉串都好出色 肉質嫩滑 又能夠鎖住肉汁 好好食🤤