2014-05-03
今晚Happy Friday. 和同事OT完唔知食乜?週圍D餐廳又排長龍。就唸住快快食完行陣街,所以揀左食「譚仔」。以前來過覺得坐得好逼,見佢裝修完重開,D位好似好D喎 !所以來試一下。見menu又加咗價!食物如何? 誰知~ 「涷擰茶」淡到一D茶味都無!好差!!淡到無朋友!2杯都係!檸檬重有D酸!唔掂!我叫咗「麻辣小辣湯配雞肉/墨丸」:** 叫佢走芽菜,來到係乜都走晒!只得2小塊腐皮,同待應反映,佢話幫我加返其他配菜,我說不用了,又唔知整幾耐?加完出返哩麵都淋晒了,不好食,費事。所以算了。** 墨丸好唔掂,以前都話似返粒墨丸,現在有7成似魚蛋多D! (唯一比較好係個湯夠熱,夠辣)另一碗「清湯配魚腐/雞肉」同事說湯不熱,魚腐唔知係乜哩。於是我食了她一塊魚腐,食完我都唔知係乜?完全沒有魚味!另外佢個碗雞肉勁少得很!唯一比較正常既係「土匪雞翼」。但味道始終不及三哥。另外,見到中間右邊的前後4人位,打對面坐就好麻煩,見到個小姐要食食下企出來,俾坐裡邊個人行出來,先至坐返原位繼續食。
「涷擰茶」淡到一D茶味都無!好差!!淡到無朋友!2杯都係!檸檬重有D酸!唔掂! 我叫咗「麻辣小辣湯配雞肉/墨丸」:
** 墨丸好唔掂,以前都話似返粒墨丸,現在有7成似魚蛋多D! (唯一比較好係個湯夠熱,夠辣) 另一碗「清湯配魚腐/雞肉」同事說湯不熱,魚腐唔知係乜哩。於是我食了她一塊魚腐,食完我都唔知係乜?完全沒有魚味!另外佢個碗雞肉勁少得很! 唯一比較正常既係「土匪雞翼」。但味道始終不及三哥。