Tivo早排裝修完,裝修前嚟食過兩次,宜家裝修左,光猛啲,坐得闊啲舒服啲,唔洗坐咁高嘅bar枱食飯👍🏻新裝修當然伴隨加價... 以前2 course好似$108,加左廿蚊。呢張menu一路睇一路查字典😂Yohoo!!水牛芝士蕃茄沙律🤘🏻淡淡地嘅水牛芝士,切大大粒好有咬口,頭盤嚟講份量好足。另一款沙律,上碟顏色好靚,食材新鮮。火箭菜加個酸酸味味嘅汁,好開胃👍🏻盧荀&什菌risotto,味道唔錯,配左芝士俾你自己加,落左有拉絲效果😂risotto我expect佢係硬硬地有嚼口,但呢個有少少似生米,係texture爭啲。個煎雞有啲嚡,個汁幾好,配菜反而仲好味,但菇好香牛油味,啲呢豆都啱食,煎得熱辣辣,好過其他餐廳俾白烚嘅蔬菜。食夠3course要埋brownie😆brownie都幾濃味,個底仲有熱嘅黑朱古力醬😱如果有埋雲尼拿雪糕就perfect😜味道、環境都ok,蘭桂坊有好多business lunch $200+但坐得好迫又食唔飽。呢度就算收工happy hour都係唔錯嘅選擇👍🏻