2018-12-18 118 瀏覽
係出面望已經覺得呢間野有小小豪華既氣氛,沙律份量係偏多的, 我覺得有d過飽, 二人食都有小小過飽, 但係三文魚比較新鮮, 幾好食, 醬另上, 可以任點 比較細心.呢隻醬呢..就好似經過自家制改良過, 我覺得味道黎講比較特別,小小甜既感覺,我比較喜歡用返牛油多d湯份量都係比較多, 所以飲完會有小小飽, 但係呢個味道相當好,可以推荐試下, 味道比較濃, 野菌味好重, 溫度岩岩好, 可以即上即飲,係冬天黎講熱熱地好暖身, 飲落會好舒服.意大利飯, 我覺得d汁好好味, 濃得黎唔會太過, 咁就唔會食到好濟, 飯好香, 一上已經一陣陣香味, 比較飽肚.牛黎講整得好特別, 左邊小杯會有個野比我地點小小油掃落牛到,一黎個牛會香d二黎會無咁乾身, 牛大約7成熟, 有小小偏硬, 份量正常, 加邊有薯容, 我覺得牛扒送珍珠米係最好食,當然西式多數送薯.
係出面望已經覺得呢間野有小小豪華既氣氛,
幾好食, 醬另上, 可以任點 比較細心.
我比較喜歡用返牛油多d
係冬天黎講熱熱地好暖身, 飲落會好舒服.
飯好香, 一上已經一陣陣香味, 比較飽肚.

當然西式多數送薯.