2024-06-23
朋友聚餐,想打邊爐,尖湯咀有d有k唱既又full book,見佢裝修幾特別又多好評,又試試佢。一行六人,一半都要ot準時到有難度,好在無限時。叫d送酒小食同清酒飲住先。見佢有特價清酒/啤酒同牛肉,就叫左支同兩碟牛,叫完先知星期五係無半價😣 只怪未問清楚就叫人齊開飯啦,牛唔錯既,擺盤都好靚仔,餃同肉丸類唔係好得,兩樣d肉都好霉,手打丸拼盤,牛又好墨魚又好,口感一樣一d都唔彈牙,仲好似有少少‘叔叔地’咁。試埋餃,蟹粉餃同黑松露餃,都係咁咁,算啦唔食囉。仲大佢個黑松露唔女食,建議有黑松露既野都可以唔洗試,(其實肉丸都係)。珊瑚旁同桂花旁都唔新鮮仲好咸。唯一係服務好好,有講有笑,見我地啤酒熱哂主動換過d凍既比我地,好在服務令到個心理好過返d,唔係真係付皮了。埋單每人六百幾(我地無叫其他海鮮同都係得兩碟牛牛,其他都係普通野) cp真係一般,d丸同餃真心失望,係香港市區食野都唔計較得咁多,唯有下次試第二間喇
珊瑚旁同桂花旁都唔新鮮仲好咸。