2020-09-07 57 瀏覽
早兩日黎左銅鑼灣Tapa Room😊.銅鑼灣Tapa Room 搬左大鋪丫嘢食非常好食,保持水準,加上服務週到,服務員幫我地熄細冷氣,調酒員又親自過黎介紹佢地既特飲比我地選擇。.新店入面嘅裝修風格我非常之滿意,鍾意打卡既你地隨時黎食完又影下相啦!.同朋友黎chill就要記得叫番杯Tanqueray Special。我order 左杯Before sunset, 士多啤梨味都好重,易入口。.食物方面我最鍾意食佢個Ham and Cheese,成個頭盤味道都好香,我一個人食曬😋.另外lunch set 嘅烤煎US Prime肉眼牛扒,肉質地好嫩滑,煎封後好香,完全冇overcook,七成熟對我哋來講啱啱好。.📍Tapa Room (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道415-421號積福大廈地下B號舖
早兩日黎左銅鑼灣Tapa Room😊
銅鑼灣Tapa Room 搬左大鋪丫

📍Tapa Room (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道415-421號積福大廈地下B號舖