2022-09-14
平時少啲機會食沙國菜,上網見吾少人推薦呢間,於是同屋企人一齊嚟試吓。去到feel到飯店好高貴,裝修雅致好吸睛。☺️第一次食半生熟芝麻吞拿魚伴香桃沙沙,芝麻增加風味和豐富口感。👍🏻吞文魚素質都吾錯,肉好鬆軟,味道偏清甜較淡,入口即化。半生熟嘅吞拿魚,外層鋪滿香脆既芝麻,絕對係夏天既開胃美食!🤪煙三文魚伴鮮蝦沙律都好好食,沙律高質,新鮮又可口。😄煙三文魚配上上等嘅蝦,散發獨特嘅清香。鮮蝦咬落去爽口彈牙,配埋三文魚有意想不到嘅鮮味和口感,係帶淡淡西洋風嘅料理沙律🥗。之後食咗香脆焗深海鱈魚柳配南瓜蓉忌廉汁同炭燒西班牙黑豚鞍排。食材煮法都落足心機💯,魚柳焗得好香脆,鱈魚柳好新鮮,魚肉潔白,肉質滑,肉汁鎖住晒,魚肉不易散,表面焦香。😎炭燒西班牙黑豚鞍排嘅肉質超嫩滑,香口多肉汁,肉味好濃,叫七成熟啱啱好!🥰呢間嘅食材好優質,煮法高超,食物cp值好高,係一間美味也有情調嘅餐廳,喺度食野有好chill嘅感覺。😍
煙三文魚伴鮮蝦沙律都好好食,沙律高質,新鮮又可口。😄煙三文魚配上上等嘅蝦,散發獨特嘅清香。鮮蝦咬落去爽口彈牙,配埋三文魚有意想不到嘅鮮味和口感,係帶淡淡西洋風嘅料理沙律🥗。 之後食咗香脆焗深海鱈魚柳配南瓜蓉忌廉汁同炭燒西班牙黑豚鞍排。食材煮法都落足心機💯,魚柳焗得好香脆,鱈魚柳好新鮮,魚肉潔白,肉質滑,肉汁鎖住晒,魚肉不易散,表面焦香。😎炭燒西班牙黑豚鞍排嘅肉質超嫩滑,香口多肉汁,肉味好濃,叫七成熟啱啱好!🥰