2023-05-03
上星期同朋友去咗Honbo餐廳食burger,整體環境舒適,氣氛輕鬆愉快,如果日頭黎仲會有海景望,打卡一流。店員服務友善且有效率。Honbo作為一個幾出名漢堡店,食物的質素和口感都非常掂!😆✅Honbo漢堡 1.5 ($138)呢個漢堡係Honbo嘅招牌菜式,整體做得好好,有3塊牛肉,好juicy,醬汁夠香,好食到冇得講!😋✅雙層芝士漢堡 ($158)呢個漢堡有兩層芝士同兩塊肉,份量好足夠,肉質好好,芝士夠濃味,相當滿足。🤤仲有夾埋新鮮配料,真係正呀。✅水牛辣雞翼 ($78)醬汁味道夠辣夠醇香,好開胃。雞翼肉質都好滑,好推介👍🏻✅辣肉醬薯條 ($78)薯條香脆,肉醬味道夠香,係會有小小辣,但係過癮既!😋✅蘋果批冰茶 ($40)冰茶味道清新,好爽。蘋果味唔算好突出,但都有既。不過寫完咁多辣野,飲一啖真係爽爆🤤✅Ginger Lemonade ($40)Ginger Lemonade我睇上年既menu都係無,我估係新産品 😂味道清新,ginger味唔算搶,飲得幾舒服,又好解膩。👍🏻
✅Honbo漢堡 1.5 ($138)
✅雙層芝士漢堡 ($158)
✅水牛辣雞翼 ($78)
醬汁味道夠辣夠醇香,好開胃。雞翼肉質都好滑,好推介👍🏻
✅辣肉醬薯條 ($78)
薯條香脆,肉醬味道夠香,係會有小小辣,但係過癮既!😋
✅蘋果批冰茶 ($40)
✅Ginger Lemonade ($40)