🎀裝修風格優美 足料台式手搖店🎀🕯️店名* #花羨沐嵐🕯️🔮地址*大角咀海庭道18號奧海城二期UG層UG77號舖 🔮🗾分店地區🗾 大角咀,荃灣,沙田💰價錢$59兩杯➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🍽️食物質素🍽️難得去大角咀 就去下附近奧海城行下🤣甘岩口痕 見到有間裝修幾靚既台式手搖店 又未試過 就同朋友一人一杯試下 舖頭店員服務態度幾nice有禮貌😊👀評分💖💖💖💖🪄伯爵三世奶茶 走甜少冰$30三世奶茶即係入面已經有三種料 包括仙草,珍珠及布丁 分量幾足料 超飽肚 而且茶味幾濃 值得一提我簡左無糖我覺得幾好飲😂但我試飲左朋友揀既正常甜度 系超級爆甜搞唔掂😶飲幾淡已經好濟😂所以揀既野飲同甜度真係好影響觀感 我睇過d食評好似好多都話好伏🤔但so far我自己揀呢杯覺得唔錯 記得要走甜!!因為本身都係用糖水浸料(5個💖為最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️⚜️整體評級⚜️🎈味道評分*😋😋😋😋🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰💰💰💰🎈服務態度*💌💌💌💌💌
🎀裝修風格優美 足料台式手搖店🎀

🕯️店名* #花羨沐嵐🕯️
🔮地址*大角咀海庭道18號奧海城二期UG層UG77號舖 🔮
🗾分店地區🗾 大角咀,荃灣,沙田
💰價錢$59兩杯

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🍽️食物質素🍽️

👀評分💖💖💖💖
🪄伯爵三世奶茶 走甜少冰$30

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️