餐廳: BRICK LANE (中信大廈)
資訊:

2018-08-22 2927 瀏覽
放工去金鐘食飯,因為我朋友喺金鐘附近返工:所以去金鐘食飯。間餐廳喺中信大廈入面,地點方便。地鐵出去行5-10分鐘就到。餐廳餐廳環境好大又寬敞。樓底又夠高。餐牌餐牌有分食物同飲品餐牌。餐具飲品Child only食物A.水牛芝士沙律個沙律有水牛芝士、蕃茄、菠菜、八爪菜、羅馬生菜:蕃茄好厚肉又多汁,而且D汁好清甜。水牛芝士食落去鬆軟,口感柔滑。B.Grilled Sausages香腸外層有少少金黃色:有四款英式香腸,四款香腸中最鍾意由上面數起第二款同第四款。第二款有芝士味,而且肉味比較濃。第四款香腸,因為有好香香草味。半熟雞蛋巴馬火腿芝士煙肉意粉上菜嘅時侯好熱,係熱到有蒸氣,感覺得好正:先切隻蛋, 一切:啲蛋汁慢慢流出嚟。然後張蛋汁同原本嘅醬汁撈混。先食煙肉,有一陣煙燻味,但唔太咸:芝士味同佢互相做一個中和作用。服務態度:我覺得服務態度好好!而且對紅白酒知識好足,因為我唔想飲太重身嘅酒,佢介紹我飲另外一隻無咁重單寧嘅酒。落單嘅時侯又會覆一次單:食完又會幫手換碟。侍應的語氣好好,又溫柔。

餐廳
餐廳環境好大又寬敞。樓底又夠高。

餐牌
餐牌有分食物同飲品餐牌。

餐具

飲品