2023-07-31 42 瀏覽
最近天氣勁熱,熱到都無心情出街食飯,加上病病地又無咩胃口,之前朋友介紹過我去西九買餃子🥟🥟🥟🥟見今日出開黎西九呢面,一於買啲餃子返去試下😍😍😍Miss Crazy係餃子控,對餃子要求好高,一般超市既急凍餃子真係唔係隻隻放得入口,個人都係比較喜歡人手包既餃子,今次呢間真心令我驚喜!!店中餃子款式都唔少,有雙拼同三拼既選擇,我揀左三拼豚肉餃(豆苗,芫荽,西洋菜)三款都係我勁愛既菜類!另外仲揀左蟹籽,黑松露芝士同泡菜芝士呢類比較新式既豚肉餃今晚煮左烏冬會一會佢,完全驚喜到一個點!一口咬落去真材實料,菜同肉既比例都唔錯,皮薄餡靚!而同調味都好好,而且用料新鮮!全人手包製,不含防腐劑!完全覺得自己無揀錯!超棒既選擇!

完全覺得自己無揀錯!超棒既選擇!
2023-07-28
外賣自取