2021-04-06 1822 瀏覽
《今年其中一個食完想再去的Tea》Locationano 位於西九文化區,交通來講就唔算好就腳,我哋果日就係地鐵九龍站行過去,都差唔多要行廿幾三十分鐘,不過沿途風景靚,西九海濱長廊對住維港景色優美。食物:下午茶除咗三層架,仲有一份帶子刺身,粟米湯、龍蝦包,最後仲有Sorbet & Icecream.🍀帶子刺身 好鮮甜,我自己本身好鍾意食帶子刺身,一見到呢個tea有已經加曬分😍🍀好少有Tea 係會有湯,呢度同尖沙咀Palco 一樣都有湯,影完一輪相D湯仲有少少暖架👍🏻🍀咸點甜點每樣都好好食呀,咸點我自己特別鍾意佢個鵝肝多士,個多士超脆☺️🍀雪芭同雪糕簡直係為成個下午茶劃上完美的句號😊服務:All staff are nice , 服務態度非常好👍🏻又幫我地影相😁餐廳有戶外同埋室內嘅座位,如果下午茶時間夏天天氣好嘅時候坐戶外可能會比較熱,又或者可以坐室內食,食完之後差唔多日落嘅事分喺戶外影相都係一個唔錯嘅選擇。
《今年其中一個食完想再去的Tea》
Location:
Pano 位於西九文化區,交通來講就唔算好就腳,我哋果日就係地鐵九龍站行過去,都差唔多要行廿幾三十分鐘,不過沿途風景靚,西九海濱長廊對住維港景色優美。

食物:

🍀雪芭同雪糕簡直係為成個下午茶劃上完美的句號😊

服務:
又幫我地影相😁

餐廳有戶外同埋室內嘅座位,
2021-04-01