2024-03-30
happy Friday🥳 in West Kowloon Cultural District..西九文化區係一處集休閒、藝術既新蒲點💫,今次趁happy Friday 有時間就來吃個中式Fusion 下午茶🥢 吃著點心、飲杯白酒🥂,真得感覺很捨意。餐廳設有落地玻璃窗可欣賞到180 度維港海景🌊,一覽整個維港開揚景觀,來吃飯予人輕鬆、舒適之感。而餐廳的裝修亦極具玩味,現代感十足;主打創新的中式點心,如鮑魚千層酥、雪山叉燒包、黑松露法蔥炸子雞等,都值得一試架!呢個下午就約左攝影師💁🏻♂️ 極速見個面,任務迅速完成,來西九快閃吃個下午茶,呢度真係好chill 辛苦晒攝影師呢日特登出黎🫶🏻。🔸小小楊梅 (3件)$68鹹水角 薄荷葉🔸有機素珍餃(3 件) $78黑松露味濃郁🔸彩虹鮮蝦餃(3 件)$78鮮蝦大隻彈牙🔸酒精飲品2杯 $98-130 per glass🔹Pertois Moriset, L'Assemblage Brut🔹Prosecco Brut DOC "Casa Gheller"呢度環境舒服十分chill💕 服務好、食物精緻又好吃,Happy Friday 極速放風的節奏吧💫.
🔸小小楊梅 (3件)$68
鹹水角 薄荷葉
🔸有機素珍餃(3 件) $78
黑松露味濃郁
🔸彩虹鮮蝦餃(3 件)$78
鮮蝦大隻彈牙
🔸酒精飲品2杯 $98-130 per glass
呢度環境舒服十分chill💕 服務好、食物精緻又好吃,
Happy Friday 極速放風的節奏吧💫
×××[囍公館 -FAM]×××