難得今日放假去完黃金商場逛街後黎到西九龍中心樓上foodcourt外賣,見到呢間哈哈炸雞專門店,即刻心心眼左,因為見到餐牌價錢親民而且野食豐富,加上好想食韓國野就即刻點了外賣。炸雞套餐有好多唔同口味揀,一個餐$50內仲要包一個細主食和汽水,另外也可以以優惠價錢選購小食。我今次點了蒜香醬油炸雞套餐和甜辣炸雞套餐,另外$20加購一個細薯條和額外加了半份酥炸魷魚圈。蒜香醬油炸雞香蒜加上醬油呢個經典配搭無得輸,醬汁完全覆蓋炸雞,外脆內嫩,加上每一舊都大大舊,好豐富。甜辣炸雞食韓國炸雞一定會試招牌甜辣味,我很喜歡帶點微辣的味道,又帶一點甜,兩款口味炸雞各有千秋。套餐包括一份細主食,各點了卡邦尼飯和安東雞飯。韓式卡邦尼好creamy,醬汁很讚。而安東雞飯就另一個感覺,料也很足,有齊薯仔粒和雞肉。紫菜脆薯條粗薯條十分滿意,鋪滿紫菜粉,即使外賣回家吃也脆口。酥炸魷魚圈今次揀左芝士口味,絕對有驚艷到。芝士粉炸好好味,甜甜地,而且酥炸魷魚圈外層粉唔會過厚,十分推薦。食韓國野終於唔使下下都涯貴食,下次再黎試下其他口味炸雞!

蒜香醬油炸雞
甜辣炸雞
紫菜脆薯條
粗薯條十分滿意,鋪滿紫菜粉,即使外賣回家吃也脆口。
酥炸魷魚圈
食韓國野終於唔使下下都涯貴食,下次再黎試下其他口味炸雞