2024-06-09 260 瀏覽
一個週末家庭晚飯,遇見兩位Waitress In Black,服務態度極差,事緣我哋嗌咗四、五碟前菜諗住食住先,唔知點解多咗碗酸辣雲吞,我就問佢乜嘢嚟嘅,佢就話係酸辣雲吞,我就話我知呢碗係酸辣雲吞,佢就好不情願地來回兩次話我有叫到,咁我就話OK冇問題,佢之後喺我背後同廚房重複我嘅回答,極度西囗西面之餘,之後叫另外一位女侍應生斟茶加水,佢就大大聲回應「等陣」,放低咗個新水壺之後,就將原本水壺大力地放在後面,又大大聲無禮貌叫隔籬枱嘅站於通道的外籍小朋友Excuse Me,一個K11的遊客區內嘅商場餐廳食肆,怪不得週末晚上都只有四台客人😡😡😡😡😡😡😡😡😡好在只叫了前菜,食完之後轉場搵第二間餐廳再食過

好在只叫了前菜,食完之後轉場搵第二間餐廳再食過
2024-06-08
慶祝紀念