2023-04-03 50 瀏覽
經過咗尖沙咀,就試吓之間日式西餐啦,有朋友話過話好食,同埋特別推介我佢哋嘅service好好,真係要試一試。餐牌款式種類非常之多,除咗有Pizza飯麵沙律小食同埋Burger之外,仲有四人餐同埋唔同嘅嘢飲甜品。今日自己一個人食,唯有淨係食一個burger啦。鍾意食辣嘅如果我,我當然係點咗呢個flaming burger !不過果然係日本嘢,一啲都唔辣😂😂不過配搭係好食既,而且食得出和牛嗰種油膩邪啊晚惡感。配菜揀咗南蠻炸雞,炸雞上面嘅相,係一個日式tartare sauce . 除咗蛋香味之外,仲有少少微酸,幫助解利。餐廳下次一定會再嚟,除咗自己一個人食之外,仲可以帶多啲朋友可以試多幾樣嘢。😎😎😎

不過配搭係好食既,而且食得出和牛嗰種油膩邪啊晚惡感。

配菜揀咗南蠻炸雞炸雞上面嘅相,係一個日式tartare sauce . 除咗蛋香味之外,仲有少少微酸,幫助解利。