2022-05-13 2472 瀏覽
終於開翻堂食緊係周圍搵嘢食啦,睇社交平台 搵到間褔村寫西村班底心諗點都有翻一定水準丫,食完連想用個腦去形容都浪費我口水,菠菜沙律食落口暖嘅重要有沙算,壽司飯完全無飯香無醋味失敗,海膽上到枱瀉曬成劈屎甘,磯煮鮑魚無賣相可言黑伩伩無擺設,龍蝦熟過頭個汁教得非常一般,喺出面食鐵板龍蝦一般都用翻龍蝦個腦(吳知腦定膏)教翻個汁吳好甘熟基本都一定好食,但連甘基本都做吳到失敗,牛肉賣相好似去左啲$80份嗰啲火焰牛肉甘款,西村班底嘅招呼係由頭去到食生果只係換過一次碟重要經常聽到個貌似經理定老闆講嘢好大聲甘追單落單你有無諗過會影響到啲食客,我係黎食Omakase吳係黎食大排檔架無下次
無下次

• 全部都係難食無嘢可介紹