2004-12-14 10 瀏覽
同朋友兩點幾先食晏,本黎想等食tea,不過行過俾樓下姐姐仔叫住話抵食,見金太郎既tea要三點先開始,但唔駛等tea都覺得依到食lunch好抵,所有壽司同前菜都係$10,仲有三款特價湯麵($10),所以就上左去試試因為已經係兩點幾,人好少,迴轉帶上既壽司仲少,因為唔知d壽司擺左幾耐,所以都係落單order穩陣d$10既壽司當然唔可以話好好食,好新鮮,不過三文魚同鰻魚壽司都算抵食中既抵食,$10一碟有三舊,雖然d三文魚比較薄,仲有d鰻魚汁味道有點兒怪另外仲叫左個九州辣拉麵,料既款多,但量少,味道過得去,因為只係$10,覺得係咁上下兩個人食左$63, 真係好抵食,而味道相對地都ok既,因為樣樣都係$10,想好食就真係比較難既