2023-08-30
💭西灣河鯉景灣海旁附近有好多餐廳,經常會見到有人簡呢度嘅餐廳飲酒傾計,見到每一張枱都有叫酒飲 我地緊係嘆返兩杯啤酒 環境又真係幾chill仲唔嘈添🙌🏻啱哂放工過黎relax一下✨🍻★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★🔸小食分享拼盤 $308一共有八款小食蕃茄芝士肉丸 🧆豬皮脆片 🐖脆豬肋骨 迷你牛肉漢堡 🍔香料雞翼🍗酥脆魷魚圈 薯條🍟酸麵包多士🥪食物豐富😋份量都好多下 滿足哂d心大心細乜都想食嘅我豬皮脆片同雞翼勁脆皮 面頭灑咗啲辣粉好香口惹味✨酸麵包多士搽咗牛油 加埋牛油果醬食 好好味👍🏻🔸西班牙海鮮飯🥘 $235有魷魚🦑蝦🦐青口 蜆 帶子粒🍽️足料得黎海鮮都幾新鮮飯粒濕潤度煮得啱啱好 而且吸哂海鮮同湯嘅精華 幾有咬口 正👍🏻🍺 Beer🔸Asahi $78🔸Yau - Fat siu yau pale ale $98最後賣單$7xx🙌🏻,店員同我地講lunch menu換左新餐牌~下次黎港島區一定會再同朋友黎chill下!👍🏻
🔸小食分享拼盤 $308
一共有八款小食