2023-08-26
雖然已經係半年前去嘅餐廳。不過都好想介紹俾有養狗仔嘅朋友。呢間餐廳位於西營盤地鐵站B3出口附近,位處於奇里坊。奇里坊本身都有好多唔同嘅cafe同埋壁畫打卡。相信住係西環嘅朋友應該都好熟悉。Moojoo專為愛狗人士而設。狗仔可以坐係餐廳入邊,就算大熱天時都唔怕佢地會熱親。我去嘅時候係涼涼地嘅天氣,坐左係近內街嘅位置,我嘅主子可以四圍行下,唔駛坐定定睇我地食嘢咁悶。我咁推介呢間餐廳係因為通常帶主子出去,都會想佢多啲活動嘅地方,同時亦會注意安全,呢間餐廳設於內街, 唔怕佢衝出去馬路,發生危險。🍳英式早餐配雞蛋仔 $108平時都好鐘意食All day breakfast,今次配埋雞蛋仔好特別。雞蛋仔整得非常鬆脆。賣相一流。非常推薦。🍝海鮮龍蝦汁意大利麵$188海鮮份量足料,龍蝦汁亦好好味。☕️鮮奶泡沫咖啡 $37啡好飲之餘,餐廳嘅賣點就係可以俾主子嘅相咖啡師用機打印上咖啡面。好特別嘅體驗。仲要完全免費,冇主子嘅朋友都可以俾任何嘅相俾咖啡師打印。總結,非常推薦各位主子帶埋毛孩去幫襯。寫完呢篇都好想帶主子再去食下。我嘅主子可唔可愛呢? ☺️MOOJOO最近都係大圍開左分店。住新界嘅朋友都可以去一試。
🍳英式早餐配雞蛋仔 $108
🍝海鮮龍蝦汁意大利麵$188
海鮮份量足料,龍蝦汁亦好好味。
☕️鮮奶泡沫咖啡 $37