🍴SET DINNER mENU $298 / PERSONMONDAY TO FRIDAY, 5 PM ONWARDS (EXPECT PUBLIC HOLIDAY) 另收加一🍴前菜拼盤 手撕豬肉配雞翼冇諗過前菜咁大個,係手撕豬肉漢堡!壽司豬肉雖然比較乾身不過甜甜地加埋生菜蕃茄同埋芝士,麵包係有煎香過嘅食落去都OK 㗎,水牛城雞翼就酸酸辣辣咁幾惹味!🍴是日沙律係松露薯仔,份量好多食落去有輕微嘅松露味薯仔加咗沙律醬都比較軟腍!🍴主廚自製羊鞍配奶油薯泥羊肉汁冇諗過咁有驚喜,安落去一啲都唔乾身,幾香羊嘅香味,表面嘅油脂都係比較香脆感覺唔油膩,食到中間位會有少少咬口可能係一啲筋嘅位?仲有配咗個醬汁有少少蘑菇黑椒味。!🍴焗羊柳威靈頓 $68賣相非常之靚,好少會食到羊嘅威靈頓!酥皮焗得香脆唔油膩,薄薄都層,裏便包住茄子同埋羊肉,羊肉炆到好軟腍腍好有羊嘅香味,同樣衰嗰個會有少少似,茄子吸晒羊嘅味道!如果唔係好食得羊嘅味唔建議叫!底層係一個忌廉醬,加肉汁,配搭菠菜係好有新意吸汁,蘆筍都好爽口!🍴意式奶凍有賴嘅香味甜甜地再加埋藍莓醬,酸酸地,免費嘅話就算係咁!推薦指數: 8/10冇諗過咁抵食, 三百零

🍴前菜拼盤 手撕豬肉配雞翼

🍴是日沙律

🍴主廚自製羊鞍配奶油薯泥羊肉汁

🍴焗羊柳威靈頓 $68

🍴意式奶凍
有賴嘅香味甜甜地再加埋藍莓醬,酸酸地,免費嘅話就算係咁!

推薦指數: 8/10
冇諗過咁抵食, 三百零蚊食到捧住個肚走,波蘭菜嚟講都算幾有特色,店員好熱情好細心好有禮貌!溫馨提示呢個晚餐只適用於一至五,想食嘅話記得平日嚟會抵食啲!