2023-07-13
📍西營盤斜路上的cafe‼️• 有特色香脆gnocchi🤩 -- Sooner😋☕️•==========================Sooner就係the third嘅舊店位置~前排同朋友嚟食個early dinner😆餐廳裝修走木系風格,感覺舒適😋------------------------------⭐️意式青醬田螺手工脆薯團 $148 (4.6/5)呢個有驚喜!特別又好味💖😋gnocchi係煎過,所以帶牛油香😍gnocchi外皮微脆,內裏煙韌~青醬加埋ricotta cheese好有鹹香😝田螺都好彈牙~睇落細細碟但share食都算飽肚🙈·⭐️黑松露提拉米蘇 $68 (4.1/5)黑松露mascarpone cheese幼滑幽香~手指餅嘅咖啡味幾濃但口感就略嫌濕咗啲🙈------------------------------整體嚟講值得一試!gnocchi真心有驚喜😆店員都好nice💖------------------------------賣相:3.8/5味道:4.4/5性價比:3.5/5推介度:4/5------------------------------店舖資料名稱
==========================
⭐️意式青醬田螺手工脆薯團 $148 (4.6/5)
⭐️黑松露提拉米蘇 $68 (4.1/5)
賣相:3.8/5
味道:4.4/5