2022-11-03
幸福既放假日起身無哂所有風球,所有活動可以如常舉行超開心,出發前係屋企附近既Cafe食個Brunch先,之前見到IG有人推介過呢間Seoi Cafe,係隱世小巷入面既希臘風裝修Cafe,今日放假可以過黎試下,格調以藍白色為主,令我諗起Santorini既藍白小屋🥰🌟Chicken Souvlaki 希臘慢煮雞胸串配青瓜乳酪醬 ($108)主菜揀左Chicken Souvlaki,等候期間已經聞到好香,用上一小時慢煮既雞胸肉,每件切到一口size再用長竹簽串埋,上面再灑上香草,已經好夠味又好Juicy,伴碟有色彩繽紛既三色椒同埋青瓜乳酪醬,雞胸肉蘸上乳酪醬夠哂開胃🌟Iced Latte ($42)飲品方面就揀左杯Iced Latte,咖啡同牛奶既比例恰到好處,補充咖啡因今晚繼續上堂💪🏻🤣
🌟Iced Latte ($42)