2021-12-13
等位:0/5 (🎅🏻果日臨時想搵間小店hea下,時間比較寬鬆就過左黎西環依邊。聽講過吾子一般要book先有得食,但霖住碰下運氣睇下有無得walk in😙點知真係俾我地撞岩仲有果個時段最後一台,仲要係門口位(尖生表示好滿意😌)不過建議大家想黎嘅話都係上佢網站訂位先🙆🏻)環境:🍴🍴🍴🍴/5(系我個人好中意嘅原木➕白色裝修😍室內仲有d小植物,成個感覺好舒服)Lam脷:😋😋😋🌛/5(整體口味偏清淡,清淡得黎會有屋企飯餸feel🙈)飽肚:🤰🏼🤰🏼🤰🏼/5(d set分量偏少🤭一個人食曬個set都只係大概6分飽)價錢:💸💸💸💸/5(每個set要100+價錢🙊按分量黎講偏貴🤔但係確實每樣野都精緻而又有心思)月見浮雲親子丼($118)將個蛋白做成疏乎厘甘好特別😍個蛋黃仲係留心嘅添😌d炒飯真係每粒都裹滿鰹魚汁食落口鹹鹹地不知不覺清光曬碗飯另外當日配嘅青菜都好特別🤔系有少少芥辣味嘅小棠菜解膩一流😌聖誕日替🎅🏻($118)系聖誕節限定哦🥳依d限定名詞真係好吸引🌝吾子自製果醬配上豚肉漢堡扒仲有配上左自製聖誕限定琥珀果子🍡摸上去質感同外形一樣硬硬地好似粒晶石甘但係擺入口會快速融化好特別🥸雖然整體味道清淡但又俾人
等位:0/5
環境:🍴🍴🍴🍴/5
Lam脷:😋😋😋🌛/5
(整體口味偏清淡,清淡得黎會有屋企飯餸feel🙈)
飽肚:🤰🏼🤰🏼🤰🏼/5
(d set分量偏少🤭一個人食曬個set都只係大概6分飽)
價錢:💸💸💸💸/5
月見浮雲親子丼($118)
將個蛋白做成疏乎厘甘好特別😍
個蛋黃仲係留心嘅添😌
d炒飯真係每粒都裹滿鰹魚汁
食落口鹹鹹地不知不覺清光曬碗飯
另外當日配嘅青菜都好特別🤔
系有少少芥辣味嘅小棠菜
解膩一流😌
聖誕日替🎅🏻($118)
系聖誕節限定哦🥳
依d限定名詞真係好吸引🌝