2023-01-11 169 瀏覽
前生係APT.Coffee,上年年尾重新revamp改為Bistro! 風格走型格路線,氛暗主調色為主,要感覺前衛有個性! 現增添不同種類嘅酒🍷可以配Small Bites等下酒菜暢飲! 食物亦有主菜、意粉及甜品! 今次平日下午到訪 試$98起Lunch Set!//Lunch Set (Bread + Soup + Bite + Main): 蕃茄雜菜湯好足料又大碗,有蕃茄、薯仔、洋蔥、西芹等🍅 配香草包好暖胃! Bite係炸芝士粒,外脆內軟🧀-Tandoori Chicken w/ grilled potatoes $138: 印度烤雞用多款香料調味,帶微辣味道正宗😋 烤雞肉質鮮嫩多汁😆 迷你焗薯配乳酪及煙肉碎好豐富☺️ -Meatballs Italian Style Risotto $118: 意大利飯口感煙韌,用新鮮蕃茄煮酸甜可口😍 肉丸大粒彈口,用香草調味好清新👍🏼.Cold Brew $48Earl Grey Tea $48

Cold Brew $48
Earl Grey Tea $48