食完前少少的巴依,覺得好失望,諗住食甜品開心返,點知一浪接一浪🫠經過見幾吸引,睇完OpenRice有咁多好評,應該冇伏啦,最後都係搞唔掂🤦🏻‍♀️後來得知佢係一間黃店💛所以受歡迎,但以糖水舖黎講都幾差下🙁樓上的壁畫係全人手畫嘅,呢點值得欣賞~餐廳亦有條rule,自行收拾餐具可免加一(乜糖水舖要加一架咩😅坐低見到張枱係污糟嘅,第一印象已經麻麻。樓下負責煮嘅係一名非華裔,好似車仔麵夾餸咁一格格配搭,有啲求其。多芒小丸子 $45唔夠凍㗎‼️好似擺咗好耐嘅糖水咁,個底係芒果漿,杰撻撻。小丸子叫做好食啲,煙煙韌韌有咬口。芋香仙草芋圓 $40又係唔夠凍嘅,加上冇乜芋頭味☹️芒果綿花冰 $68呢個相對好食得多,但份量偏細,而且溶得快。芒果香甜,冰底都好綿好好食,我估落咗糖漿一齊打,所以特別甜。

後來得知佢係一間黃店💛所以受歡迎,但以糖水舖黎講都幾差下🙁

樓上的壁畫係全人手畫嘅,呢點值得欣賞~
坐低見到張枱係污糟嘅,第一印象已經麻麻。

多芒小丸子 $45

芋香仙草芋圓 $40
又係唔夠凍嘅,加上冇乜芋頭味☹️

芒果綿花冰 $68