餐廳: 金祥排骨麵
資訊:

2020-08-12 1110 瀏覽
金祥排骨麵喺西環好出名,係一間開業近40年嘅老字號,HKU嘅寶寶無可能唔識!姐姐們都非常熱情,仲教我哋點影得靚啲😂 喺度食飯真係好似喺屋企咁,好溫暖🥰 😋 菜膽排骨麵 $40 |菜膽雞球麵 $40排骨即係炸豬扒,唔係好明點解豬扒分開碟上但雞球又唔分。小編好耐之前食嘅時候,炸豬扒嘅皮同肉分開咗,感覺麻麻。今次食就終埋痴返埋!咬落塊皮少少脆,肉質鬆軟好有口感!雞球肉質好嫩滑同好大嚿。麵係上海麵,感覺有啲似譚X米線。菜膽就係白菜仔,好juicy😝40蚊有菜有肉有麵,加6蚊仲有豆漿飲,抵到爛啦😆仲有呀如果唔想食上海麵嘅話仲可以食飯或者上海粗炒,炸雲谷都推介大家試!

😋 菜膽排骨麵 $40 |菜膽雞球麵 $40