餐廳: Verde MAR
資訊:

2024-07-14 151 瀏覽
聽聞呢度以牛油果做主打,特登過海都要嚟朝聖🙌先叫個Avodcado fries 79 大大嚿,炸到外脆內軟,但唔知係過熟定係墨西哥牛油果嘅味道都帶微苦,同平時食開嘅澳洲牛油果感覺不太一樣。另外配上青檸酸汁點綴可以中和油膩感。三件Taco 99 選擇燒雞,配合Salsa牛油果醬同另外兩款辣醬,不過不失~最令人驚訝一定係個Wet burrito supreme 189 😳實物比相更加巨型,今次真係照騙,但係令人驚喜嘅照騙🤣🤣 同傳統Burrito分別在於多咗一層酸酸甜甜嘅蕃茄醬。切開入面有墨西哥飯、豆、豬肉絲,非常飽肚😋Rice pudding 78 唔係度度都有,除咗係英國食過之外,呢度係我第二次食。味道有啲似肉桂味甜甜地嘅西米露,但用飯粒取代左~📍Verde MAR (西環)西環西營盤水街41號地舖
聽聞呢度以牛油果做主打,特登過海都要嚟朝聖🙌

📍Verde MAR (西環)
西環西營盤水街41號地舖