2023-04-09
西環高質英倫式餐廳|Shoreditch Shoreditch已開業8年🇬🇧裝修充滿英倫風味亦設有酒吧高枱🥂見到甚多外國人聚埋一齊飲酒Chill下呢到嘅食物種類繁多😍每款都好吸引🥄蘇格蘭燻魚濃湯🥄呢個湯相當有驚喜,魚湯鮮味十足,當中有好多煙燻黑線鱈魚,超好飲!😚🐮牛腱肉牛骨髓批🐮必食💥賣相充滿神秘感,黃金酥皮外層,入面包裹大量軟嫩入味嘅牛腱肉,中間放置左牛骨髓筒,口感滑捋捋,滿滿骨膠原,配有香滑薯蓉一齊食,建議2-3人開心Share,會無咁滯😜🦆Silver Hill Duck Leg🦆另一個Signature dish,選用愛爾蘭莫納亨得獎鴨肉,肉質嫩滑,充滿鴨香,配搭豐富油香鴨肝、大葱煙肉薯蓉,惹味配搭😉🥩12安士阿根廷Azul農場肉眼扒🥩超級超級香濃牛味,肉質嫩得黎帶有彈牙感覺,帶有陣陣Grill味道,旁邊薯條炸到超香脆😆美食配美酒🍹叫左兩杯飲品同食物都好夾😘好清新!Shoreditch📍西環堅尼地城吉席街18號
Shoreditch已開業8年🇬🇧裝修充滿英倫風味
亦設有酒吧高枱🥂見到甚多外國人聚埋一齊飲酒Chill下
呢到嘅食物種類繁多😍每款都好吸引
🥄蘇格蘭燻魚濃湯🥄
🐮牛腱肉牛骨髓批🐮必食💥
🦆Silver Hill Duck Leg🦆
🥩12安士阿根廷Azul農場肉眼扒🥩
美食配美酒🍹叫左兩杯飲品同食物都好夾😘好清新!
Shoreditch
📍西環堅尼地城吉席街18號