2024-02-19
Great British Fried Breakfast $128同平時嘅all day Breakfast有少少唔同嘅,就係煙肉比較厚身有咬口相對嚟講冇咁乾、對於我唔鍾意食煙肉嘅人覺得可以接受,其他都中規中矩。 Beef Shin & Bone Marrow Pie $198呢一個牛腱肉牛骨髓批係餐廳必食,出邊好少有,所以就算中午都照試。外型焗得好靚好金黃,酥皮底下嘅牛腱肉加埋蘑菇汁口味較濃,建議配薯蓉或者另外多點一份酸種麵包配搭會比較好,可以中和返牛肉嘅濃味,牛骨髓好香,搽麵包真係一流,配搭嘅薯蓉都好香滑。Fresh Fish Finger $98炸魚柳外皮好香脆,魚肉有肉汁炸得啱啱好,加埋他他醬真係好惹味,食到停唔到口。正式既英國菜餐廳喺香港比較少,餐廳環境唔錯,員工都好有禮貌,整體感覺唔錯,因為野食比較大份,所以建議比較細食嘅可以一人一份share較好,好似我咁細食最後都要打包走,不過餐廳員工非常好,提供晒紙盒同埋紙袋俾我,又會好擔心咁樣怕嘢食唔好食所以我哋食唔哂。建議如果想試餐廳嘅特別菜就可以留返特別嘅日子,例如慶祝生日食夜晚,lunch就可以食返lunch set 抵食d
Fresh Fish Finger $98